Comenius

Táncos siker

Táncos siker

Iskolánk két felsős tanulója - Dobrocsi Júlia és Dobrocsi Blanka - hosszú idő óta Dance Studio Nagy Kuthy növendékei. Az idén két rangos táncművészeti fesztiválon is nyertek, ahol kimagasló teljesítménnyel 2 arany és 1 ezüst érmet, valamint különdíjat is szereztek.  1. április 24.-én a 10. Tánc Kiállítás Modern-Kortárs Táncművészeti Versenyen Budapesten Modern balett kategóriában, Junior korcsoportban 1. helyezést értek el.

  A Táncpedagógusok Országos Szövetsége 2022. május 21-22-.-én tartotta immár 31. alkalommal az országos táncművészeti fesztivál döntőjét, ami Magyarország első számú, és legrangosabb táncművészeti versenye, amin szintén kimagasló eredményt értek el. A szekszárdi elődöntőben junior korcsoportban Modern Balett kategóriában 2. helyen végezettek. Produkciójukért megkapták a Sansha idancestore különdíját is, így  társaikkal bejutottak az országos döntőbe!

  A budapesti országos döntőn több mint 400 produkció indult, melyet két napon keresztül láthatott a közönség az Erzsébet Ligeti Színházban. A döntőben a minden tekintetben magas színvonalú zsűri előtt nem remegett meg a lábuk, sőt az elődöntőn elért 2. helyezés után egy helyet javítva egyedüliként aranyérmet szereztek!

  Gratulálunk a lányoknak!  Étkezés

  2023. szeptember 4-30.

  Rendelés módja: péntekenként 13:00-16:00 között a Koppány utcai portán, vagy online péntek 16:00 óráig. A menza befizetése a kiküldött számla alapján történik.

  Hiányzás, betegség esetén a szülő 8:30-ig tudja lemondani a Koppány utcai portán (22/310-340 telefonszámon) a napi vagy a távolléttel érintett időszakra szóló étkezést, étkezéseket.

  St Patrick's Day 2023

  2023. március 17-én tartjuk a Szent Patrick Napot.
  Megjelenés: zöld ruhában :-)!

  We celebrate St Patrick's Day on March 17, 2023. Appearance: in a green dress :-)!

  Fel